زعفران ادویه ای است که از گل های crocus sativus Linné حاصل می شود. زعفران در خاورمیانه و مناطقی از اروپا رشد می کند. این گیاه بیشتر در ایران ، هند و یونان کشت می شود. فقط ماه های محدودی، حدود سه تا چهار هفته گل می دهد. این گل ؛ رنگ قرمز تیره دارد ، همچنین نخ مانند های کنار آن ها نیز محسوب می شوند که با دقت با دست برداشته شده و خشک می شوند. اینها ادویه زعفران به حساب می آیند.

از زعفران در آشپزی برای افزودن رنگ و طعم به غذاها ، به عنوان یک رنگ دانه و یک ماده معطر استفاده شده است. مانند بسیاری از گیاهان و ادویه جات وترشی جات ، زعفران می تواند به عنوان یک چای تهیه شود. امروزه ، زعفران دارای ارزش بالایی است که هم به عنوان ادویه برای پخت و پز استفاده می شود و هم یک درمان جایگزین برای شرایط مختلف درمانی است . برخی مطالعات نشان داده است که این ادویه فواید زیادی برای سلامتی دارد. در ادامه با فواید سلامتی آن و نحوه تهیه چای زعفران بیشتر آشنا شوید.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نیلوفرانه Amber #فالوئر کاملا رایگان ستاره سهیل David بیرون دروازه خونه خنگول ها :) آموزش طب سوزنی در اصفهان | تضمینی صخره مرجانی اوچ علاقه های موفقیت و راه های موفقیت